Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : [URGENT] Virtnetwork Won't Start



Threaded Mode | Print  

 [URGENT] Virtnetwork Won't Start (1 Replies, Read 162 times)
flameblue59
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi, I have been opening a ticket but there is no answer for about an hour :(

I would like ask about this problem. I have set correct network interface

Quote
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens9
however, it is still error

/etc/sysconfig/: error fetching interface information: Device not found
Error: No ip address found.
[root@s113950 network-scripts]#

I've checked "ifcfg-ens9". The ip listed there. Here is my ens9 file.

Quote
NAME="ens9"
DEVICE="ens9"
ONBOOT=yes
NETBOOT=yes
UUID="805c90c6-a8d2-49f1-8707-44696466a9fa"
IPV6INIT=yes
BOOTPROTO=none
TYPE=Ethernet
DNS1=127.0.0.1
DEFROUTE=yes
IPV4_FAILURE_FATAL=no
IPV6_AUTOCONF=yes
IPV6_DEFROUTE=yes
IPV6_FAILURE_FATAL=no
IPADDR=xxx.xx.187.234
PREFIX=29
GATEWAY=xxx.xx.187.233
IPV6_PEERDNS=yes
IPV6_PEERROUTES=yes
Please help me to solve this problem. Thank you
IP: --   

[URGENT] Virtnetwork Won't Start
abhijeetm
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Newbie
Posts: 54
Status:
Hi,
For Virtualizor to be able to create viifbr0 (bridge used to provide network access to VPS), it must know the public interface name if its not eth0

You can specify this to Virtualizor under following settings:
Admin Panel > Configuration > Master / Slave settings > Network Interface

After this restart virtnework service
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 22, 2017, 10:09 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.297