Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Problem with Google Drive backup location (WordPress)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51175 Fri, 30 Oct 2020 02:52:30 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51175 <![CDATA[Problem with Google Drive backup location (WordPress)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51174 Fri, 30 Oct 2020 02:46:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51174 <![CDATA["Do not Auto Upgrade" failing after WP 5.5.2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17161&tpg=1#p51173
Somethng odd started to happen an hour or so ago - I run approx. dozen of sites on three different Apache servers, all with Softaculous.

All are set to "Do not Auto Upgrade".

And ALL of them went to Auto Upgrade within the last hour, mainly to WP 5.5.2 (and only one to 5.0.11, for some reason).

Any ideas?
Thanks!

]]>
Thu, 29 Oct 2020 21:30:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17161&tpg=1#p51173
<![CDATA[Editing Success Message]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17160&tpg=1#p51172 I am quite new in working wiht Sidepad. I have a question in terms of the contact form: is there any possiblity to change the apperance of the success message (e.g. text color, where it appears on the screen, etc.)?
Thank you for your help!
]]>
Thu, 29 Oct 2020 16:26:01 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17160&tpg=1#p51172
<![CDATA[Problem with Google Drive backup location (WordPress)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51171 Thu, 29 Oct 2020 13:26:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51171 <![CDATA[How to uninstall Pinguzo client on server]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15280&tpg=1#p51170 Thu, 29 Oct 2020 12:42:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15280&tpg=1#p51170 <![CDATA[How to uninstall Pinguzo client on server]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15280&tpg=1#p51169 Thu, 29 Oct 2020 12:41:28 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15280&tpg=1#p51169 <![CDATA[Ampps won't start completely]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51168 Thu, 29 Oct 2020 03:45:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51168 <![CDATA[Ampps won't start completely]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51167


So I checked:
Line 25 ----> httpd-vhosts.conf

25 Listen 443
changed 443 to 80 & #Listen 443 in httpd-vhosts.conf then saved

1st tried changing then tried commenting out variable neither worked getting Apache & PHP running



Apache error log:

AH00169: caught SIGTERM, shutting down

AH01215:
4709789292:error:2006D080:BIO routines:BIO_new_file:no such
file:bss_file.c:182::

4709789292:error:0E078072:configuration file routines:DEF_LOAD:no such
file:conf_def.c:201::

Any
help where I go from here be appreciated. I have no clue where to
troubleshoot this to get Apache & PHP running. Thanks so much

]]>
Thu, 29 Oct 2020 03:42:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51167
<![CDATA[Ampps won't start completely]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51166

It does not help but the forum won't allow me to post my Apache error log as it thinks they are links.





]]>
Thu, 29 Oct 2020 03:32:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17159&tpg=1#p51166