Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : virtnetwork error & vps failing to create



Threaded Mode | Print  

 virtnetwork error & vps failing to create, virtnetwork error & vps failing to create (3 Replies, Read 1313 times)
Timbernode
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hello!

help please :) My interface name is eno1, configured correctly in slave settings, and my /etc/network/interfaces config matches the set up specified by hetzner. What could I possibly be doing wrong?

etc/network/interfaces

Code
# interfaces(5) file used by ifup(8) and ifdown(8)
# Include files from /etc/network/interfaces.d:
source-directory /etc/network/interfaces.d
address 0.0.0.0
netmask 255.255.255.192
gateway xxx.xxx.80.193


VPS Create error

Code
There was an error while starting the new VPS
setlocale: No such file or directory error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v1001.xml error: Cannot get interface MTU on 'viifbr0': No such device


Virtnetwork status
Code
‚óŹ virtnetwork.service - LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd.
  Loaded: loaded (/etc/init.d/virtnetwork; generated)
  Active: active (exited) since Sat 2019-09-14 19:36:59 CEST; 22s ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
  Process: 1199 ExecStart=/etc/init.d/virtnetwork start (code=exited, status=0/SUCCESS)

Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Starting LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd....
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Started LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd..
IP: --   

virtnetwork error & vps failing to create
Timbernode
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
I think this is the problem

Code
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.


because of this, virtnetwork fails to start properly and then the vps create process cannot locate the bridge.

How can I fix this error?
IP: --   

virtnetwork error & vps failing to create
Timbernode
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Poor support here.

I ended up resolving this myself over the course of 3 days awaiting a reply.
IP: --   

virtnetwork error & vps failing to create
extserver
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hi,

You could have tried checking their docs.
They also have an faq page for virtnetwork.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 16, 2019, 11:28 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.096