General Support (Softaculous) https://www.softaculous.com/board/index.php?fid=16 <![CDATA[recipies]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15675&tpg=1#p47253 can somebody create recipie for this line, i have no clue how to auto install it.
sudo bash -c "$(wget --no-check-certificate -qO - https://raw.githubusercontent.com/arakasi72/rtinst/master/rtsetup)"]]>
Sun, 15 Sep 2019 13:52:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15675&tpg=1#p47253
<![CDATA[virtnetwork error & vps failing to create]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47251
Code
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.


because of this, virtnetwork fails to start properly and then the vps create process cannot locate the bridge.

How can I fix this error?]]>
Sun, 15 Sep 2019 10:15:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47251
<![CDATA[virtnetwork error & vps failing to create]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47249
help please :) My interface name is eno1, configured correctly in slave settings, and my /etc/network/interfaces config matches the set up specified by hetzner. What could I possibly be doing wrong?

etc/network/interfaces

Code
# interfaces(5) file used by ifup(8) and ifdown(8)
# Include files from /etc/network/interfaces.d:
source-directory /etc/network/interfaces.d
address 0.0.0.0
netmask 255.255.255.192
gateway xxx.xxx.80.193


VPS Create error

Code
There was an error while starting the new VPS
setlocale: No such file or directory error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v1001.xml error: Cannot get interface MTU on 'viifbr0': No such device


Virtnetwork status
Code
‚óŹ virtnetwork.service - LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd.
  Loaded: loaded (/etc/init.d/virtnetwork; generated)
  Active: active (exited) since Sat 2019-09-14 19:36:59 CEST; 22s ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
  Process: 1199 ExecStart=/etc/init.d/virtnetwork start (code=exited, status=0/SUCCESS)

Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Starting LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd....
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Started LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd..
]]>
Sat, 14 Sep 2019 17:44:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47249
<![CDATA[List all vm]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47246 Thank you so much for your help.
Have a good day.
]]>
Sat, 14 Sep 2019 08:11:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47246
<![CDATA[List all vm]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47241
Are you using Openvz on CentOS 6 ?

If yes, then you can try importing vps from Import ->Import vps.]]>
Fri, 13 Sep 2019 12:24:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47241
<![CDATA[List all vm]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47239 I'm using Virtualizor. I had just restored an OpenVZ vm by VZCTL SNAPSHOT. Now I need your help that how I can list or see it in Virtualizor VPS Control Panel.
Thank you so much.
]]>
Fri, 13 Sep 2019 07:13:20 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47239
<![CDATA[DPKG erreor]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47236
Code
apt install syslog-ng


:)]]>
Thu, 12 Sep 2019 10:28:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47236
<![CDATA[DPKG erreor]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47235

As per your reply, issue seems to have solved after installing syslog-ns .]]>
Thu, 12 Sep 2019 10:03:20 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47235
<![CDATA[DPKG erreor]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47220
Code
journalctl -xe



]]>
Wed, 11 Sep 2019 10:19:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15662&tpg=1#p47220
<![CDATA[Virtualizor with KVM in esxi]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15660&tpg=1#p47219 I have some experience with running a openvz virtualizor node on a xenserver, where I find that performance is acceptable good. But this is only containerized solution inside hardware virt.
If you want to try kvm on vmware remember to enable nested virtualization for your vm.
]]>
Wed, 11 Sep 2019 10:11:32 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15660&tpg=1#p47219