Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : Exim not working!!

2


Threaded Mode | Print  

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 7:48 am

actually transfer them to the sent message but the recipient does not receive the message.

I tried but still the same thing.


Did you check your SPAM folder ?
Can you provide the error logs ?

Code
Root > tail /var/log/exim/reject.log


-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
What do the exim logs say?

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Log says this:

2013-11-01 03:35:19 H=(home-abf) [62.240.27.43] F=<support@mondocentar.com> rejected RCPT <support@mondocentar.com>: Sender verify failed


Although this is the address of another domain that I could not connect to POP3.
Even after deleting the addresses in the log is not new does not appear.
I have two domains and two email addresses on the same server.

P.S. I checked spam

IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 11:04 am
Log says this:

2013-11-01 03:35:19 H=(home-abf) [62.240.27.43] F=<support@mondocentar.com> rejected RCPT <support@mondocentar.com>: Sender verify failed


Although this is the address of another domain that I could not connect to POP3.
Even after deleting the addresses in the log is not new does not appear.
I have two domains and two email addresses on the same server.

P.S. I checked spam



So, just to check if I got this right:
The ip is the one you run webuzo on?
And you're trying to send a mail to yourself which means it shouldn't leave the mailserver at all?
What happens if you try to send a mail from outside to exim and the other way?
What does the log say?

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
have an account with the address @domen.com, which is the main domain, and @domen2.com, which appears in the log.

I deleted the orders @domen2 and now nothing appears in the log. but it also happens when I send a message from @domen.com, just place them in the sent folder.
I sent a message to gmail address

Messages are received normally to @domen.com, and transmit well through pop3
IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
POP3 has nothing to do with sending or receiving mails. It is just a protocol to get mails saved on a server to a client for reading.
This is all about smtp.

So, you say if you try to send a mail to someone outside nothing happens on smtp, right?

Is exim actually running?
What does the command "exim -bp" say?
What happens if you try to send a mail from outside (gmail or something else) to inside?
What does /etc/vmail/your-domain/passwd say?

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 12:46 pm
have an account with the address @domen.com, which is the main domain, and @domen2.com, which appears in the log.

I deleted the orders @domen2 and now nothing appears in the log. but it also happens when I send a message from @domen.com, just place them in the sent folder.
I sent a message to gmail address

Messages are received normally to @domen.com, and transmit well through pop3


Are you facing this issue with only domain2 ?

Try another email address say "test@domain2.com" with the same scenario.

What are the results of the test ?

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
These are message from exim-bp:

2h  749 1VcCmP-00077n-Dr <o----@radionadlanu.com>
          pauni------@gmail.com

2h  738 1VcCp2-0007EF-Jd <o----@radionadlanu.com>
          iva----@gmail.com

2h  756 1VcCtp-0007Qu-LO <o---@radionadlanu.com>
          pauni------@gmail.com


These are the latest posts from reject.log:

2013-11-01 09:17:56 H=(home-abf) [62.240.27.43] F=<o-----@radionadlanu.com> rejected RCPT <pau-------@gmail.com>: relay not permitted
2013-11-01 09:22:55 H=(home-abf) [62.240.27.43] F=<o-----@radionadlanu.com> rejected RCPT <pau-------@gmail.com>: relay not permitted


This is the main domain
IP: --   

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
You can follow this tutorial:

http://www.webuzo.com/blog/how-to/fixing-the-550-relay-not-permitted-error-in-webuzo-1498.html

Assuming you are are on CentOS 6.x

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Yes. I'll try
IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
Quote From : valley November 1, 2013, 1:36 pm
You can follow this tutorial:

http://www.webuzo.com/blog/how-to/fixing-the-550-relay-not-permitted-error-in-webuzo-1498.html

Assuming you are are on CentOS 6.x


Correct.

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
I've done it before, the instructions from this post.

Now I have reviewed, I tried again and the same happens.

question:
whether I delete the old login and plain in exim.conf
IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
Did you restart exim?

Can you post your exim.conf, please?
What does /etc/relayhosts say?

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 2:13 pm
I've done it before, the instructions from this post.

Now I have reviewed, I tried again and the same happens.

question:
whether I delete the old login and plain in exim.conf

Sir we will have to debug the issue on your server to be able to resolve it quickly.
You can open a support ticket with the root details of your server and access to your Webuzo Enduser Panel to help us assist you better.
Support : https://www.softaculous.com/support/open.php

You can add us on Skype as well.
Username : webuzo

Alternately, we would try to replicate the issue on our test servers and serve you with a solution.

You can certainly try other solutions to be able to resolve your issues and consider opening a support ticket if you run out of ideas.


Edited by valley : November 1, 2013, 2:43 pm

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
Are you behind a firewall?

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

2


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 22, 2019, 1:48 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.842