Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : Exim not working!!

3


Threaded Mode | Print  

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Did you alter the MX Records for the domain ?
It might cause issues if you've deleted them.

Could you provide the output of the following command:

Root > cat /etc/relayhosts

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
How can I check?

I do not installed CSF
IP: --   

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 2:47 pm
How can I check?

I do not installed CSF


Turn off the default IPtables for a while.

Code
Root > service iptables stop



-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
I'm talking about a real firewall appliance.  If you don't know it then you I'd rather say u don't haven one.

Tell us about your environment. Is the server directly connected to the internet?

Please execute the command valley posted and tell us the outcome.

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
This is my first rented VPS so I do not know whether it is directly connected.

I turned off the iptable, but I still get 550 relay not permitted

I sent a ticket Sopport
IP: --   

Exim not working!!
radionad
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
This is my first rented VPS so I do not know whether it is directly connected.

I turned off the iptable, but I still get 550 relay not permitted

I sent a ticket Sopport
IP: --   

Exim not working!!
codesight
Group: Member
Post Group: Working Newbie
Posts: 55
Status:
What does "cat /etc/relayhosts" say?

Try to move vmail_deliver and localuser to the beginning of routers section.

-----------------------
Don't you dare to ask for root details!
IP: --   

Exim not working!!
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : radionad November 1, 2013, 3:57 pm
This is my first rented VPS so I do not know whether it is directly connected.

I turned off the iptable, but I still get 550 relay not permitted


Can you reboot your server for once ? Rare case it would help :D
And make sure you restart your services once the server is up.

Quote
I sent a ticket Sopport

We will get started right away.




-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

3


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 23, 2019, 3:23 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.756