Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : Disappeared apps



Threaded Mode | Print  

 Disappeared apps (5 Replies, Read 8144 times)
geozmediaz@gmail.com
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
suddenly all the applications installation (Apache, ftp, dns, msql....) disappeared from the services list.

also i try to click on Apache or another app to do the configuration it  gives me an error: the app is not installed. !!!!

the weird thing is all the websites are working in smooth way!!!

any idea how to solve this issue.

this happened after the latest update of webuzo 2.2.5.  but i am not if its related.
IP: --   

Disappeared apps
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Execute the CRON command and it should be fixed.

Guide : http://webuzo.com/wiki/Immediate_update

Hope it helps.

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Disappeared apps
geozmediaz@gmail.com
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Thanks valley for your reply.

but it seem the same problem still there.

check attached screenshot.

this is the error i am getting whenever i try to click on msql or appache or anyother app.

regards
IP: --   

Disappeared apps
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Hi,

If there exists a file /var/webuzo/apps_some_random_string, then remove the file /var/webuzo/apps and rename the file /var/webuzo/apps_some_random_string to /var/webuzo/apps

If you still face any issues, please open a support ticket with the root details of your server and access to your Webuzo Enduser Panel, we will resolve your issues.

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

Disappeared apps
geozmediaz@gmail.com
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
thanks lot ,i renamed the folders and now its working fine.
IP: --   

Disappeared apps
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote From : geozmediaz@gmail.com June 28, 2014, 6:31 am
thanks lot ,i renamed the folders and now its working fine.


Wow !!! Glad to learn that it worked for you :P


-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 14, 2019, 7:03 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.195