Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : Default Webuzo bugs



Threaded Mode | Print  

 Default Webuzo bugs (1 Replies, Read 5986 times)
khsprince
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi,

there have some default errors on fresh installations webuzo

after installed webuzo through SSH 2002 port did't open
Solution: write on SSH
PHP Code

 service webuzo restart 



default apache display internal server errors
Solution Apps - > Web Servers - > Remove and install Apache again

Install SSL but did't work
conflict default webuzo SSL
Solution
/usr/local/apps/apache/etc/conf.d/ssl.conf

Comment the following lines and restart apache
SSLCertificateFile /var/webuzo/certs/webuzo.crt
SSLCertificateKeyFile /var/webuzo/certs/webuzo.key
SSLEngine on

Awstat did't display country name
Solution Open Support Ticket

I hope Webuzo fix this errors in next version
IP: --   

Default Webuzo bugs
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Quote
default apache display internal server errors
Solution Apps - > Web Servers - > Remove and install Apache again


Since there was Apache installed on your server by default, you faced this issue

http://www.webuzo.com/wiki/System_Requirements

Quote
Install SSL but did't work
conflict default webuzo SSL

We shall replicate this issue on our development servers and fix it soon.
Apology for the trouble caused.

Quote
Awstat did't display country name
Solution Open Support Ticket


As notified in the Support Ticket, it was required that Perl was to removed was to be removed and installed.
We shall fix this as well.


-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 19, 2019, 8:02 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.139