Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : ampps 3.8: Localhost not found when change php to 7.1



Threaded Mode | Print  

 ampps 3.8: Localhost not found when change php to 7.1, Under Windows 10 (1 Replies, Read 1821 times)
IceTater
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 40
Status:
Updated ampps 3.7 to 3.8 yesterday (Windows 10), then changed php version to 7.1.  Unable to access localhost. 

Then did a clean install of ampps 3.8 on a different drive.  Changed php version to 7.1.

Localhost again no longer found.  Changed php back to 5.6, localhost found again.

WordPress 5.+ wants php 7.1 or higher. 

Help, please. 
IP: --   

ampps 3.8: Localhost not found when change php to 7.1
IceTater
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 40
Status:
I was able to get localhost access on a clean install available after:
  • uninstalling C++ Visual Studio 2017 redistributable re
installing C++ Visual Studio 2015 redistributable

although Apache frequently stops spontaneously for no apparent reason.

It would be nice if the user panel widget were visible but it apparently is visible only on lower resolution displays. 

I still can't get ampps on my other drive (upgraded from 3.7 to 3.8) to change to php 7.1 and be able to access localhost.  The logs are completely blank. 
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 21, 2019, 3:25 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.150