Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : Softaculous Cloning tool has a bug!



Threaded Mode | Print  

 Softaculous Cloning tool has a bug!, does not do something it should to the database (2 Replies, Read 5326 times)
tara2
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hello, I LOVE softaculous :)

...but I didn't love it last night and this morning, haha!!

It was cloning all the files for a wp site clone ...but when I clicked on the cloned new wp site, it was bringing up the old site (though had the new url) and was an error 404 page.

after 7 attempts with 2 sites, I asked my hosting who also could not get it to work but managed to find that it is 2 lines somewhere in the database that are not updating it to the new url ...something like that, although not sure which 2 lines they are.

Please, please can you put it right soon?!!  ...it is a life-saving tool, to know that one has a clone that's updated every week or so of my sites.

Many thanks in advance :)  ...you are MUCH appreciated :)
IP: --   

Softaculous Cloning tool has a bug!
priya_mittal
Group: Softaculous Team
Post Group: Newbie
Posts: 43
Status:
Hi,

Can you please open a support ticket with us at:
https://www.softaculous.com/support/

and provide us with your control panel login details there so that we may debug the issue for you.
IP: --   

Softaculous Cloning tool has a bug!
tara2
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Will do :)
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 19, 2018, 10:03 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.136