Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > Suggestions > Topic : When publishing the website, the images are not visible.



Threaded Mode | Print  

 When publishing the website, the images are not visible. (1 Replies, Read 4170 times)
sbye
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
When publishing the website, the images are not visible.

Inspecting the images through the browser cliking on the name everything seems correct (path, title, 100% ...)

However, previously it happened that when I "published" my web in SitePad Building,  I saw that the photos were not loaded in the "images" folder, so I upload them manually by FTP.

When I try to open the image inside the web by clicking on the name, error 403 appears. The permissions are correct (folder 755 and files 466)

I need help. Thank you.
IP: --   

When publishing the website, the images are not visible.
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 462
Status:
Hi,

Please open a support ticket so we can debug the issue for you.
https://www.softaculous.com/support/

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 9, 2019, 12:19 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.088