Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43488 ]]> Mon, 24 Sep 2018 13:31:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43488 <![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43487 I informed the Webuzo team regard this, maybe your issue should be looked more deep.
I just know from the last PHP App Update after lunch the update Webuzo was stopped to work but a restart solved the issue.
Quote
If reboot with VMWare Server "restart" is KO.

Maybe i cannot test this, just tried to test with an hard reboot of my Centos 7 server but was not able to replicate the issue.
]]>
Mon, 24 Sep 2018 13:28:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43487
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43486 ]]> Mon, 24 Sep 2018 13:05:31 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43486 <![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43485
In soft reboot is ok]]>
Mon, 24 Sep 2018 13:00:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43485
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43484 ]]> Mon, 24 Sep 2018 12:59:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43484 <![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43483
If reboot with VMWare Server "restart" is KO.

]]>
Mon, 24 Sep 2018 12:58:22 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43483
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43482
]]>
Mon, 24 Sep 2018 12:57:17 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43482
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43481 If Webuzo has issue running is NIGIX that has issue, NIGIX services.I understood after installed Apache and reboot the server you find that Webuzo was not running.
How you rebooted the server? With SSH command reboot or in another way?Are you able to replicate the issue again?
]]>
Mon, 24 Sep 2018 12:56:13 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43481
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43480
I apache alone


Service Name    Status    Restart    Start / Stop
Pure-FTPd    Running   
BIND    Running
Exim    Running   
PHP 7.2    Running       
MySQL 5.6    Running   
Apache 2.4 Runing

Not Nginx]]>
Mon, 24 Sep 2018 12:52:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43480
<![CDATA[Backups file not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14513&tpg=1#p43479 When I try to download backups from  Softaculous in cpanel i get a file not found error in three of my four cpanel accounts. Anyone have a solution to this?
The backups are in the  Softaculous backup directory
]]>
Mon, 24 Sep 2018 12:38:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14513&tpg=1#p43479