Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : [2.4] A 50X error occurred



Threaded Mode | Print  

 [2.4] A 50X error occurred (9 Replies, Read 32266 times)
Paul75
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 26
Status:
Hello,

When in windows 7 I launch the page localhost it say me :

"A 50X error occurred"
"Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later."
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
tidus
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1123
Status:
Hi,

What is the output of the following command in the terminal ?

ps aux | grep httpd


-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
Paul75
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 26
Status:
Hello,

I don't have linux but windows and the command ps and grep not found
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
Paul75
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 26
Status:
If I change the version of php 5.4 it works....

not with the 5.3

Why ?
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
tidus
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1123
Status:
Hi,

What are the last few lines of apache error log ?


-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
hrpy
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
same error with 3.0 version of AMPPS on win 7 64bit.
Swithching php version doesen`t helps error 50X occurs anyway.

last string from error log:
[Thu May 07 19:49:16.510606 2015] [cgi:error] [pid 6676:tid 1200] (22)Invalid argument: [client ::1:61604] AH01223: couldn't spawn child process: E:/Programming/Ampps/ampps/softaculous/index.php
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
Franko00
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
hi I have same problem in windows 10 64bit... How do I fix this? check the pictures for error log thanks :-x
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
rflores
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi all,

This error message appears after I install a plugin to resize images.

I solved it by opening the .htaccess file and delete the instructions that added the plugin.

I hope this information is helpful to those who have this problem.

Best regards,

Roberto Flores
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
CreateSean
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
I just did a fresh install of ampps on my windows 10 laptop and am getting this 50x error. Can't seem to find a solution.

Need to get this fixed as I'm travelling and need to be able to work on the road.
IP: --   

[2.4] A 50X error occurred
wdburgdorf
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I had the same problem. Solved it by deactivating everything cache related in .htaccess
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 10, 2018, 6:00 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:2.452