I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7 https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48233 ]]> Thu, 19 Dec 2019 20:00:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48233 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48232 Thu, 19 Dec 2019 19:55:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48232 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48231 ]]> Thu, 19 Dec 2019 19:50:34 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48231 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48230
To fix this, what we did was to install proxmox and then install virtualizer over proxmox.

I hope it works for you.

Greetings!]]>
Thu, 19 Dec 2019 19:30:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48230
<![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48227 Thu, 19 Dec 2019 18:40:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p48227 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46788
Is your issue resolved ?
Are you facing issues with Kvm vps network ?]]>
Sat, 27 Jul 2019 10:19:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46788
<![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46532 Wed, 10 Jul 2019 11:10:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46532 <![CDATA[]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=0#p46523
They helped me install the OpenVZ7 ISO and had to fix some problems during the boot process.

Now, when you create an OpenVZ VPS it works correctly, but when you create a KVM VPS you can't connect via SSH, so we can't work with this server. I haven't got any answers for days either in the support ticket or by skype.

Ticket: #368646

Forgive the translation, I use a translator.

Translated with www.DeepL.com/Translator]]>
Tue, 09 Jul 2019 23:50:05 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=0#p46523