Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo



Threaded Mode | Print  

 TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo (5 Replies, Read 6311 times)
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1295
Status:
Hi,
i use my domain with SSL enabled and installed by webuzo control panel.

Before TLS STARTLS works for email, after install SSL or afer (as i do today) remove SSL for install a new SSL for same domain TLS STARTTLS stop to work for email so when you connected to Thubird or other software you receve disconnection message if you are using TLS STARTLS

And for that problem i must learn in the past how to regenerate different new self signed certificate and change for Exim and Dovecot.

So if now I'M using a selfsinged certificate for mail.mydomain.ext wy if i change, remove or install new SSL certificate for mydomain.ext TLS STARTLS stop to work for the selfsigned certificate mail.mydomain.ext.


This for me is BUG and Issue of Webuzo.


-----------------------
PeopleInside  :angel:
Passionate Webuzo User
IP: --   

TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1295
Status:
As i have enabled SSH in webuzo and do access to check exim.conf file
STARTLS and TLS start to work again. I have not edited nothing, so i
don't know, now works.



Maybe i can invite to do some check on this because in the past my TLS STARTLS stopped to work in two different server managed by webuzo.
Now all seems to be work. Sorry, i don't know what was wrong as i do nothing, only activated SSH for check and all start to work again.


-----------------------
PeopleInside  :angel:
Passionate Webuzo User
IP: --   

TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Did you generate any certificates to enable the same ?


-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1295
Status:
Quote From : valley November 11, 2014, 12:27 pm
Did you generate any certificates to enable the same ?


No i haven't.
I'M using self-signed certificate generated some month ago, not now. I have only activated SSH to check and i see now works


-----------------------
PeopleInside  :angel:
Passionate Webuzo User
IP: --   

TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo
valley
Group: Webuzo Team
Post Group: Super Member
Posts: 1644
Status:
Glad to learn that it works :)

-----------------------
Webuzo : Single User Control Panel
Join Webuzo :
Facebook
Twitter

IP: --   

TLS and STart TLS SSL for email stop to work is SSL is installed on Webuzo
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1295
Status:
Quote From : valley November 12, 2014, 6:07 am
Glad to learn that it works :)


Oh, thanks  :P


-----------------------
PeopleInside  :angel:
Passionate Webuzo User
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 7, 2020, 11:17 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.168