Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : Media usage size



Threaded Mode | Print  

 Media usage size, How can I increase the media usage size? (13 Replies, Read 3544 times)
sil1834
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I need to increase the media usage size for a site being built on sitepad?

Any ideas on how this can be done?
IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check your Inbox I have sent you a PM.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
cssman
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I am looking to increase media size as well please advise how u do it.

IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check your Inbox I have sent you a PM.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
veriyaz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
I have same problem...How can i  increase the media usage size for built on sitepad?
Can you hep me...
IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check your Inbox I have sent you a PM.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
veriyaz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hi
İ am looking  my mails  but i didnt see any solution mails  from you...
Can you help me...
IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check the inbox in your forum account it will be shown on top navigation bar named PM's.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
sarabmoritz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I have the same problem, please advise
IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check your Inbox I have sent you a PM.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
veriyaz
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
hi how to change media usage limit

very few limits

IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Hi,

Please check your Inbox I have sent you a PM.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Media usage size
Bionarchy
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
So, After seeing all the post "How do i increase my upload limit" With no answer aside from check your messages would make me assume it can be changed for a Fee im assuming.

Well i tryed to be a good customer and open a ticket to sales like sitepad says. Instead i have been getting spammed by support tickets and E-mails as these new tickets are being opened. Now i had to block sitepad sales E-mail in order to stop the spam but there are
355+ tickets still be opened with no support. My web host offers sitepad provided in the package and they quote on quote say [Note this is from a support ticket to my host. ]
Staff
Hey,

We don't set the limits for Sitepad, and I've just checked - they don't give us an option to raise the 200 MB limit. You can try contacting Sitepad directly at support@sitepad.com, but to the best of my knowledge they don't allow raising that limit. We already pay them for the website builder, and there's no options we are aware of that allow us to raise the storage limits.

So i am posting here since i may be able to get support .
IP: --   

Media usage size
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 204
Status:
Quote From : Bionarchy April 30, 2018, 10:12 pm
So, After seeing all the post "How do i increase my upload limit" With no answer aside from check your messages would make me assume it can be changed for a Fee im assuming.

Well i tryed to be a good customer and open a ticket to sales like sitepad says. Instead i have been getting spammed by support tickets and E-mails as these new tickets are being opened. Now i had to block sitepad sales E-mail in order to stop the spam but there are
355+ tickets still be opened with no support. My web host offers sitepad provided in the package and they quote on quote say [Note this is from a support ticket to my host. ]
Staff
Hey,

We don't set the limits for Sitepad, and I've just checked - they don't give us an option to raise the 200 MB limit. You can try contacting Sitepad directly at support@sitepad.com, but to the best of my knowledge they don't allow raising that limit. We already pay them for the website builder, and there's no options we are aware of that allow us to raise the storage limits.

So i am posting here since i may be able to get support .


Hi Bionarchy,

Sorry for the inconvenience caused but we do not charge any fees for increasing the Media Limit. Also, it seems for some reason tickets were being generated every 10 mins from your end due to which an auto response for each ticket was being sent to you. We had already replied to some of your ticket regarding what we required to increase the Media Limit. Since the information that we require to increase media limit is crucial we avoid asking it on the forum and ask the user to create a ticket.

Please provide us with the domain name that needs an increase media limit.

Do let us know if you have any other query.


-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is June 20, 2018, 11:05 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.355