Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[I can't connect to my VPS]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43495 ]]> Mon, 24 Sep 2018 19:45:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43495 <![CDATA[I can't connect to my VPS]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43494 ]]> Mon, 24 Sep 2018 18:55:43 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43494 <![CDATA[I can't connect to my VPS]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43493
I need someone who already configured it also i can pay for the work.
]]>
Mon, 24 Sep 2018 18:22:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14516&tpg=1#p43493
<![CDATA[KVM VPS Doesn't work to change Password..]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14515&tpg=1#p43492
Is anyone else having trouble changing the password for VPS KVM with Windows 2008/2012?

I installed a new Virtualizer server for VPS with KVM and in it the change password function doesn't works, no matter what I do: stop/start the vps or reboot.... It does not work.

When restarting the VPS or turning off / on the password is lost. Neither old password nor new password works.]]>
Mon, 24 Sep 2018 17:47:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14515&tpg=1#p43492
<![CDATA[Problems instaling webuzo and apache]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14514&tpg=1#p43491
I'm trying to install webuzo on a server with already have an apache server. Some solution without remove my apache server? Or a method to save my actual apache server.

Thanks a lot]]>
Mon, 24 Sep 2018 15:57:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14514&tpg=1#p43491
<![CDATA[KVM VM password reset]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14437&tpg=1#p43490
On this server, the Password Reset doesn't work for any VPS.

Please, i need help.

Ticket: 341051]]>
Mon, 24 Sep 2018 15:42:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14437&tpg=1#p43490
<![CDATA[Backups file not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14513&tpg=1#p43489
Can you please open a support ticket with us so that we can check this for you :
https://www.softaculous.com/support/]]>
Mon, 24 Sep 2018 14:25:43 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14513&tpg=1#p43489
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43488 ]]> Mon, 24 Sep 2018 13:31:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43488 <![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43487 I informed the Webuzo team regard this, maybe your issue should be looked more deep.
I just know from the last PHP App Update after lunch the update Webuzo was stopped to work but a restart solved the issue.
Quote
If reboot with VMWare Server "restart" is KO.

Maybe i cannot test this, just tried to test with an hard reboot of my Centos 7 server but was not able to replicate the issue.
]]>
Mon, 24 Sep 2018 13:28:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43487
<![CDATA[WEbuzo not load after install Apache 2.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43486 ]]> Mon, 24 Sep 2018 13:05:31 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14512&tpg=1#p43486