Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Virtualizor running on Centos 8]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15866&tpg=1#p48440 Mon, 20 Jan 2020 12:05:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15866&tpg=1#p48440 <![CDATA[STARTTLS not working after updating EXIM]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16093&tpg=1#p48439 ]]> Mon, 20 Jan 2020 09:45:50 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16093&tpg=1#p48439 <![CDATA[STARTTLS not working after updating EXIM]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16093&tpg=1#p48438 TLS error on connection from xxx.xxx.xxx.xxx (SSL_accept): error:00000000:lib(0):func(0):reason(0)
on the other hand, SSL/TLS encryption method still works as expected.
Everything worked fine before the update.
Do you know what could be the reason?Thank you
]]>
Mon, 20 Jan 2020 08:12:30 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16093&tpg=1#p48438
<![CDATA[تغيير اللون]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16092&tpg=1#p48437
ما هي الطريقة لتغيير خلفية اللون الاخضر للون اخر

]]>
Sat, 18 Jan 2020 12:08:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16092&tpg=1#p48437
<![CDATA[A Leading Web Design Company in Los Angeles]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16091&tpg=1#p48436 Sat, 18 Jan 2020 12:04:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16091&tpg=1#p48436 <![CDATA[LETS ENCRYPT FAILING]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16090&tpg=1#p48435 Please i need help...

I am experiencing issues with installing Lets Encrypt in my Webuzo panel for a domain.

And i don't know where to look for the fix.
It's showing an error relating to " Acme script encountered some errors".

Kindly help, in this regard.

ps.
I have limited developer knowledge, so be as descriptive as possible in what i should do.

Thanks

Here is the full error log

****************** Invoking Acme script ******************
[Fri Jan 17 21:18:12 CET 2020] Registering account
[Fri Jan 17 21:18:14 CET 2020] Register account Error: {"type":"urn:acme:error:unauthorized","detail":"Account creation on ACMEv1 is disabled. Please upgrade your ACME client to a version that supports ACMEv2 / RFC 8555. See https://community.letsencrypt.org/t/end-of-life-plan-for-acmev1/88430 for details.","status": 403}
[Fri Jan 17 21:18:14 CET 2020] Please add '--debug' or '--log' to check more details.
[Fri Jan 17 21:18:14 CET 2020] See: https://github.com/Neilpang/acme.sh/wiki/How-to-debug-acme.sh
****************** Acme script finished execution ******************
[Fri Jan 17 14:18:14 2020] Acme script encountered some errors
****************** Invoking Acme script ******************
[Fri Jan 17 21:18:24 CET 2020] Registering account
[Fri Jan 17 21:18:26 CET 2020] Register account Error: {"type":"urn:acme:error:unauthorized","detail":"Account creation on ACMEv1 is disabled. Please upgrade your ACME client to a version that supports ACMEv2 / RFC 8555. See https://community.letsencrypt.org/t/end-of-life-plan-for-acmev1/88430 for details.","status": 403}
[Fri Jan 17 21:18:26 CET 2020] Please add '--debug' or '--log' to check more details.
[Fri Jan 17 21:18:26 CET 2020] See: https://github.com/Neilpang/acme.sh/wiki/How-to-debug-acme.sh
****************** Acme script finished execution ******************
[Fri Jan 17 14:18:26 2020] Acme script encountered some errors



]]>
Sat, 18 Jan 2020 11:10:26 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16090&tpg=1#p48435
<![CDATA[Contact Form mail going to spam]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16089&tpg=1#p48434
The contact form PHP mailer does not set the RETURN-PATH for the email (although I think it does if using SMTP) .The return path is set as server return path
(eg cpanel-username@servername.domain.com)

]]>
Fri, 17 Jan 2020 20:15:44 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16089&tpg=1#p48434
<![CDATA[Auto Save and Undo features]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14428&tpg=1#p48433 ]]> Fri, 17 Jan 2020 20:06:45 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14428&tpg=1#p48433 <![CDATA[Can’t access/fix the php.ini file in my WordPress Installation]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16088&tpg=1#p48432 ]]> Fri, 17 Jan 2020 14:11:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16088&tpg=1#p48432 <![CDATA[Error 50x webuzo upload sql phpmyadmin - suport webuzo do not respond]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16054&tpg=1#p48431
You may access your Webuzo panel with root SSH password and username as 'root'. Once you access Webuzo panel you may change or reset the Webuzo user password from Change Password page as shown in the following guide:

http://www.webuzo.com/docs/endusers/change-password#change-enduser-password

Once you reset/change your user password you may try accessing your Webuzo panel with the username given one the Change Password page.

Let us know if you need any further information from us.]]>
Thu, 16 Jan 2020 13:15:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16054&tpg=1#p48431