Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Free License]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=12#p47003 Could you, please, convert an expired Softaculous License to Free for IP: 37.187.90.11
Kind regards,Igor Timofeev
]]>
Sun, 18 Aug 2019 11:28:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=12#p47003
<![CDATA[latin1_swedish_ci --> utf8_general_ci]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5389&tpg=1#p47002 Sun, 18 Aug 2019 03:46:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5389&tpg=1#p47002 <![CDATA[404 error when published a new post.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15589&tpg=1#p47001
Each and every post gets a 404 error and broken links.]]>
Sat, 17 Aug 2019 18:08:04 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15589&tpg=1#p47001
<![CDATA[Admin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15588&tpg=1#p47000 I am using 1 code but when I visit my website it is downloaded instead of showing it on the web. Please help me fix them.
How can it work normally?
demo: 35.198.231.80]]>
Sat, 17 Aug 2019 15:03:38 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15588&tpg=1#p47000
<![CDATA[Free License]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=12#p46999 thanks in advance
]]>
Sat, 17 Aug 2019 13:31:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=12#p46999
<![CDATA[Force www. on primary domain]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15587&tpg=1#p46998
I would like to force www.domain.com for domain.com. So, I added an extra conf from Webuzo about domain.com with this content:
Code
if ($server_name = 'domain.com'){
  return 301 https://www.$server_name$request_uri;}

But it enters in infinite loop raising an ERR_TOO_MANY_REDIRECTS error.

First, I thgough it was due to the fact I also added code to force SSL whatever the domain in /usr/local/apps/nginx/etc/conf.d/common, like this:
Code
if ($scheme = 'http'){
      return 301 https://$server_name$request_uri;}

Then, searching for a solution I saw that the the recommended way from Nginx is to provide two separated server blocks for domain.com and www.domain.com, then only add the redirection in the domain.com one. Something like this:
Code
server {
  server_name www.domain.com;
  ...
}
server {
  server_name domain.com;
  return 301 https://www.$server_name$request_uri;
  ...
}

And knowing port 80 and 443 are already two blocks, it could gives four server blocks.

How to achieve this, knowing Webuzo keeps control on webuzoVH.conf containing the server blocks? Or is there another way to do it with Webuzo?

TIA]]>
Sat, 17 Aug 2019 01:19:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15587&tpg=1#p46998
<![CDATA[Error while trying to set root password [Windows]]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15586&tpg=1#p46997 Dont know if im missing something or what im doing wrong?
Anyone know whats wrong i would be pleased to get help!]]>
Fri, 16 Aug 2019 18:29:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15586&tpg=1#p46997
<![CDATA[There was an error trying to set root password [Windows]]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15585&tpg=1#p46996 Dont know if im missing something or what im doing wrong?
Anyone know whats wrong i would be pleased to get help!
]]>
Fri, 16 Aug 2019 18:08:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15585&tpg=1#p46996
<![CDATA[Virtualizor and CSF]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15582&tpg=1#p46995 I have had the same issue several times. Without restarting libvirtd => no connection.
]]>
Fri, 16 Aug 2019 15:12:24 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15582&tpg=1#p46995
<![CDATA[Virtualizor and CSF]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15582&tpg=1#p46994
I feel libvirtd restart is not required if FORWARD chain is set to ACCEPT.]]>
Fri, 16 Aug 2019 15:09:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15582&tpg=1#p46994