Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Softaculous Error]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43527
Will try by updating the same.]]>
Wed, 26 Sep 2018 11:33:44 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43527
<![CDATA[Softaculous Error]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43526
We have just released Softaculous 5.1.0 with the fix for this issue.

Please execute the CRON command to update to 5.1.0 and your issue should be resolved :
http://www.softaculous.com/docs/Immediate_update

Do let us know if you still face the issue.]]>
Wed, 26 Sep 2018 11:26:27 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43526
<![CDATA[Softaculous 5.1.0 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14521&tpg=1#p43525
The Softaculous Team has released Softaculous 5.1.0

1) [Bug Fix] : On some cPanel servers after upgrading to Softaculous 5.0.9 it reported "Child failed to make LIVEAPI connection to cPanel" error. This has been fixed.]]>
Wed, 26 Sep 2018 11:24:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14521&tpg=1#p43525
<![CDATA[Softaculous Error]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43524 Wed, 26 Sep 2018 10:38:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14520&tpg=1#p43524 <![CDATA[OpenVZ 7 & windows problem]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43523
Quote From : Speedy059 Today at 6:37 am
I tried using these drivers, and it wouldn't work:
https://docs.fedoraproject.org/en-US/quick-docs/creating-windows-virtual-machines-using-virtio-drivers/

It still doesn't see the drives?


Try with this one

- Browse to the CD drive where you mounted the VirtIO driver and select folder "vioscsi\VERSION_OF_WINDOWS\amd64" and confirm. Select the "Red Hat VirtIO SCSI controller" and click next to install it. Now you should see your drive.

If you still facing issue, open a support ticket. We will check and help you to resolve it.]]>
Wed, 26 Sep 2018 09:02:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43523
<![CDATA[Choose Domains empty on DirectAdmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=172&tpg=1#p43522
Quote From : webxtra September 25, 2018, 9:13 am
Sorry for reviving this threath, but it seems that we are experiencing the same issue.
DirectAdmin Version 1.54.1
Softaculous Auto Installer 4.0.1

Hi,

It seems your IP 127.0.0.1 is blacklisted by Directadmin on your server due to which the API calls to Directadmin from Softaculous are failing.

Can you please remove the IP 127.0.0.1 from the following file :
Code
/usr/local/directadmin/data/admin/ip_blacklist


You can also enable the setting from Directadmin admin panel to not blacklist 127.0.0.1 so you do not face this issue in future.

You can refer to the following post :
https://help.directadmin.com/item.php?id=306]]>
Wed, 26 Sep 2018 07:38:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=172&tpg=1#p43522
<![CDATA[Restore from backup and remove installation not working]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8626&tpg=1#p43521
Can you confirm if the backups are in the correct directory ? The backup .tar.gz files should be in the softaculous_backups/ directory in the user's Home Directory.

Also the files should be owned by the user.

If you still face the issue please open a support ticket with us so that we can check this for you.]]>
Wed, 26 Sep 2018 07:34:00 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8626&tpg=1#p43521
<![CDATA[Files already exist in the target folder :]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14519&tpg=1#p43520
If you do not need the contents in the .htaccess file please choose the "Overwrite Files" checkbox that you see within the error message and then Click on the "Install" button.

Let us know if you face any issues.]]>
Wed, 26 Sep 2018 07:30:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14519&tpg=1#p43520
<![CDATA[OpenVZ 7 & windows problem]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43519 https://docs.fedoraproject.org/en-US/quick-docs/creating-windows-virtual-machines-using-virtio-drivers/

It still doesn't see the drives?]]>
Wed, 26 Sep 2018 06:37:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43519
<![CDATA[OpenVZ 7 & windows problem]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43518
Quote From : Speedy059 September 25, 2018, 10:48 pm
I'm having the exact same problem, it isn't recognizing the drivers. I tried adding a 2nd CD ROM virtio-win.iso and it doesn't see the VIRTIO drivers. How were you able to install the Windows on the OpenVZ 7 KVM?


Hi,

- Create VM with ISO.

- After starting your VM launch the VNC

- Follow the installer steps until you reach the installation type selection where you need to select "Custom (advanced)"

- Now click "Load driver" to install the VirtIO drivers for hard disk and the network.

- Browse to the CD drive where you mounted the VirtIO driver and select folder "viostor\VERSION_OF_WINDOWS\amd64" and confirm. Select the "Red Hat VirtIO SCSI controller" and click next to install it. Now you should see your drive.

- Choose the drive and continue the Windows installer steps.]]>
Wed, 26 Sep 2018 06:17:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14442&tpg=1#p43518