Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Lets Encrypt can't install for new domain added.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15799&tpg=1#p47602 I use the Lets Encrypt app in Webuzo. But when I installed the new domain, it didn't work. What should I do? Can you help me fix this error?]]> Fri, 18 Oct 2019 03:50:20 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15799&tpg=1#p47602 <![CDATA[Settings not saved]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15791&tpg=1#p47601 No, no errors at all - I even get the green tick banner saying settings saved - but they don't stick!
I'll open a ticket...
Cheers
]]>
Thu, 17 Oct 2019 20:46:48 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15791&tpg=1#p47601
<![CDATA[Virtualizor 3.0.1.4 Launched (Stable Branch)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15798&tpg=1#p47598
The Virtualizor Team has released Virtualizor 3.0.1 (Stable)
In this version we have introduced some bug fixes and improvements. Here is the complete change list:

https://www.virtualizor.com/blog/virtualizor-3-0-1-released/

If you face any issues / have any suggestions please do let us know.

You can contact us on our live chat at virtualizor[dot]com

Regards,
Virtualizor Team]]>
Thu, 17 Oct 2019 14:42:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15798&tpg=1#p47598
<![CDATA[Settings not saved]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15791&tpg=1#p47597
The issue you had reported in SitePad displayed an error that the email is invalid while saving the settings. Do you get the same error in Softaculous while saving the settings ?

Also the error in downloading the script packages does not seem to be related to this issue.

Can you please open a support ticket with us so that we can check this issue asap :
https://softaculous.deskuss.com/]]>
Thu, 17 Oct 2019 10:02:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15791&tpg=1#p47597
<![CDATA[Missing Swap in CentOS 7 KVM Template]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15747&tpg=1#p47596 https://www.cloudlinux.com/cloudlinux-os-blog/entry/how-big-your-swap-partition-to-be
]]>
Thu, 17 Oct 2019 09:42:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15747&tpg=1#p47596
<![CDATA[Softaculous staging feature]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15792&tpg=1#p47595
If you come across any issue in the staging feature do let us know.]]>
Thu, 17 Oct 2019 09:34:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15792&tpg=1#p47595
<![CDATA[VPS remains the same after deleting an order on WHMCS]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15797&tpg=1#p47594
I have integrated the WHMCS module with Virtualizor.Now once a client submits an order on WHMCS a VPS gets created automatically with the specifications they provide.

The problem is that when i delete or suspend an order on WHMCS, this change doesnt reflect on Virtualizor.

How can i solve this ?]]>
Thu, 17 Oct 2019 09:31:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15797&tpg=1#p47594
<![CDATA[License Inactive]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13846&tpg=1#p47593
You will need to contact your web host and ask them to renew the license. ]]>
Thu, 17 Oct 2019 09:28:05 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13846&tpg=1#p47593
<![CDATA[Virtualizor 3.0.1.4 Launched (Release Branch)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15789&tpg=1#p47592
Sir issues inside VM(s) are out of our scope of support.
You will need to contact the Directadmin and cpanel support regarding this issues.
If you face any issues related to Virtualizor please do let us know.
We will be happy to help you.

]]>
Thu, 17 Oct 2019 09:25:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15789&tpg=1#p47592
<![CDATA[How to import a big database on phpmyadmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15796&tpg=1#p47591 webuzo team told to me this:
You can change the PHPmyadmin import file size with the following steps:

Increase SQL import file size in PHPmyadmin:

You need to change the values of the following variables in /usr/local/emps/etc/php.ini binary file:

upload_max_filesize

post_max_size

Once done, restart webuzo service by executing the following command as root:

service webuzo restart
than try to import from the web interface of phpmyadmin.
I never tried this as the solution in my first post works well and is really fast.. however is good to have more information as possibile.
]]>
Thu, 17 Oct 2019 08:10:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15796&tpg=1#p47591