Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[SSH]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17471&tpg=1#p53626 Generalizing your issue, I can say that there can be three kinds of SSH that you may encounter-
1. Hostname resolution.
2. Connection timeout
3. Connection refused
Now a common problem solver can be to check your firewall. Some connectivity problems can be caused by firewall configurations. If your firewall is set up to block certain ports or services, it can prohibit you from connecting. If you have added a firewall rule that allows your local machine to connect by IP address, verify that the IP address assigned by your ISP has not changed. If it has, then you need to modify that firewall rule to permit the new IP address or address range.

For whichever firewall your system has, you’ll need to familiarize yourself with how to modify its rules. Ubuntu servers usually run UFW; CentOS servers often use FirewallD. If you’re not using either, it’s like that you’re using iptables. You’ll also need to know which port your SSH service is using. You can also try to check the SSH service port. There are two general ways that you can use to check which port the SSH service is running on. One is checking the SSH configuration file, and the other is examining the running process. I think these two will surely help you out. Sorry in advance if it doesn't. :) ]]>
Tue, 21 Sep 2021 10:35:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17471&tpg=1#p53626
<![CDATA[database not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17967&tpg=1#p53625 Is a complex issue on my point of view and only Webuzo can fix it.They seems take more time to reply, also to tickets.
the forum seems not much monitored so the ticket is the first priority channel.You have to wait, I know... have websites and server down is stressing and I still believe this should not happen and if all this issues are so strong in Webuzo the support should be more present and responsive.
]]>
Tue, 21 Sep 2021 07:32:59 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17967&tpg=1#p53625
<![CDATA[Webuzo 2.9.3, update phpmyadmin broken the app]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17968&tpg=1#p53624 I do the update and now I cannot access anymore to phpmyadmin because loads a blank page.
Webuzo 2.9.3
Is always nice trust your update and find the server or services broken.Update is important but you need test more when you lunch update to customer stable servers!
]]>
Tue, 21 Sep 2021 07:30:45 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17968&tpg=1#p53624
<![CDATA[database not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17967&tpg=1#p53623
how to return it ?

I sent a ticket in yesterday however haven't had a reply since: #906217]]>
Tue, 21 Sep 2021 01:05:31 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17967&tpg=1#p53623
<![CDATA[Can't log in MYSQL server from CMD, Windows 10 - keyring-migration-source]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53622
Thanks]]>
Tue, 21 Sep 2021 00:58:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53622
<![CDATA[Can't log in MYSQL server from CMD, Windows 10 - keyring-migration-source]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53621 Mon, 20 Sep 2021 22:58:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53621 <![CDATA[Can't log in MYSQL server from CMD, Windows 10 - keyring-migration-source]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53620
Recently i needed to log into MYSQL from the command line to perform some database maintenance  however when trying to login I received the following message below.

Note that I have created a new dev machine and experience the same issue. I have not changed the default password on the new machine but had on the first dev machine.

On the second dev machine I tried removing the data directory and recreating it with an initialize however nothing works. Please let me know what I'm doing wrong or how to fix this.


C:\Program Files\Ampps\mysql\bin>mysqld -u root -p
Enter password: ************
mysqld: Can not perform keyring migration : Invalid --keyring-migration-source option.
2021-09-20T22:49:37.382014Z 0 [System] [MY-010116] [Server] C:\Program Files\Ampps\mysql\bin\mysqld.exe (mysqld 8.0.18) starting as process 3956
2021-09-20T22:49:37.386383Z 0 [ERROR] [MY-011084] [Server] Keyring migration failed.
2021-09-20T22:49:37.387421Z 0 [ERROR] [MY-010119] [Server] Aborting
2021-09-20T22:49:37.387576Z 0 [System] [MY-010910] [Server] C:\Program Files\Ampps\mysql\bin\mysqld.exe: Shutdown complete (mysqld 8.0.18)  MySQL Community Server - GPL.]]>
Mon, 20 Sep 2021 22:56:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17966&tpg=1#p53620
<![CDATA[Import WordPress stuck at 95%]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17060&tpg=1#p53619
And Brijesh...your profile image is REALLY off putting. It looks like you are laughing at everyone. ]]>
Mon, 20 Sep 2021 19:40:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17060&tpg=1#p53619
<![CDATA[Mac Big Sur compatibility]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17728&tpg=1#p53618 I have in stalled Ampps on Mac OS big sur and after it starts It doesn't do anything at all. I don't know if it has to do with the os or with the fact that I have also installed mamp on the same Mac. Can someone please help? The only thing that shows that the program is working is shown in the photos attached...]]> Mon, 20 Sep 2021 15:51:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17728&tpg=1#p53618 <![CDATA[No notifications on Ping check]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15373&tpg=1#p53617
dumpster rental longmont]]>
Mon, 20 Sep 2021 10:39:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15373&tpg=1#p53617