Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Problem with SSL and PHP 5.6]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7440&tpg=1#p51440 Sun, 29 Nov 2020 13:05:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7440&tpg=1#p51440 <![CDATA[ampps does not start, at all]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17255&tpg=1#p51439
Since a few days Ampps does not start at all. I tried re-insalling. I am working on a macbook Pro. Is anybody else facing this problem? Is there a solution?
thanks
]]>
Sun, 29 Nov 2020 11:19:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17255&tpg=1#p51439
<![CDATA[ampps server mysql and php]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17254&tpg=1#p51438 rite i have ampps server running 7.3 and mysql won't start its missing innodb.dll extention were can i get that as i have hunted around but cant find anywhere

second question is in ampps were it says set your mysql password
for me its saying old password then new pass

but i have forgotten my root password how can i be able to restore it back to default
mysql password? i am finding it very hard ]]>
Sun, 29 Nov 2020 02:03:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17254&tpg=1#p51438
<![CDATA[Instagram Social Media Feed]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51437
I will try to look into what you are saying and hopefully figure it out. 

All I want to do is bring my instagram posts automatically on my website.  We see Facebook and many other things you can embed into websites.  So I thought this might be possible also. 

Thank you
]]>
Sun, 29 Nov 2020 00:47:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51437
<![CDATA[Duplicating a column to a different page]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17245&tpg=1#p51436
Thank you for the help
]]>
Sun, 29 Nov 2020 00:38:30 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17245&tpg=1#p51436
<![CDATA[Downgrade Exim outside of Webuzo]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51435 i looked in email accounts in webuzo and all the emails i sent are sitting in mail queue
anyone any idea that could help
sorry for all questions as i only know some basic vps management

thx
]]>
Sat, 28 Nov 2020 17:59:50 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51435
<![CDATA[Downgrade Exim outside of Webuzo]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51434 Sat, 28 Nov 2020 17:02:03 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51434 <![CDATA[Downgrade Exim outside of Webuzo]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51433 no 451 errors anymore  but emails are very slow will see if clears up after a couple of days

Thx for posting this fix for now but hopefully we get this issue fixed properly to allow future updates]]>
Sat, 28 Nov 2020 16:03:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51433
<![CDATA[Ampps and php 7.4]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17253&tpg=1#p51432 I can see in Ampps\ampps\data\apps the following. Would downloading the php version and adding an extra item work here? What value should "aid" have in that case?

Code
{"1":{"aid":"1","name":"apache","version":"2.4.41","default":true},"2":{"aid":"2","name":"mysql","version":"8.0.18","default":true},"5":{"aid":"5","name":"php56","version":"5.6.31","default":false},"20":{"aid":"20","name":"php73","version":"7.3.11","default":true}}
]]>
Sat, 28 Nov 2020 13:07:17 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17253&tpg=1#p51432
<![CDATA[Page name - template]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17196&tpg=1#p51431
Quote
I don´t have the edit button

If you mean the edit
button on one of the showed templates in the All Pages overview page,
try to find the template in the drop-down list in the header of a opened
web page template.

Beawere that in cases of using the same
(standard default) duplicated name for a web page template name is on
the list. The last updated template name is on the top of the last
update date sorted list.
If that fixed the problem you can also try to clear the browser cache to remove a mall formed overview page by:

Logging  off first.

Then clearing the browser cache. This can be done in the following ways, it all  all depend on the browser you are using:



Google Chrome – Hold SHIFT and then press F5



Mozilla Firefox – Hold CTRL and then press F5



Internet Explorer – Hold CTRL and then press F5



Opera – Hold CTRL (or shift) and then press F5



Safari – Command+Option+E (will empty cache) then Command+R will reload page.

And start with a fresh login.
]]>
Sat, 28 Nov 2020 08:55:02 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17196&tpg=1#p51431