Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Streaming live to Wordpress via OBS]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17044&tpg=1#p50754 ]]> Sat, 19 Sep 2020 20:34:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17044&tpg=1#p50754 <![CDATA[ISP Config - Script install hangs]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17043&tpg=1#p50753
When I install a simple script that doesn't need a database and just has files to copy over the install works fine.]]>
Sat, 19 Sep 2020 08:30:59 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17043&tpg=1#p50753
<![CDATA[ISP Config - Script install hangs]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17043&tpg=1#p50752
I am having some trouble on a new install on ISP Config.

When I try to install a script it hangs.

  • No logs are created even on level 4.
  • The files for the script do get created.


My feeling is that this is something to do with the database access, maybe the remote connection to ISP Config is not working? I have changed the port fron the default, which may need updating somewhere?

Thanks for any help.

Chris
]]>
Sat, 19 Sep 2020 08:29:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17043&tpg=1#p50752
<![CDATA[bbPress Question]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16664&tpg=1#p50751 Sat, 19 Sep 2020 06:19:50 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16664&tpg=1#p50751 <![CDATA[VPS Disk Space]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17042&tpg=1#p50750 Board Image
anyone have a solution for this ?

]]>
Fri, 18 Sep 2020 23:13:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17042&tpg=1#p50750
<![CDATA[Moodle in Webuzo stopped Working]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17041&tpg=1#p50749 Possible reason: Webuzo User panel -> PHP -> upload_max_filesize = 20M to 200M and Saved. Then tried to restart VPS, which gave error so stopped it and restarted it. And wala Moodle website stopped working.
Attempts to make (or further break):
1. service webuzo restart      -- runs successfully.2. service httpd start              -- gives following error
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs.At the same time, when I type my server IP in browser it shows Apache test page with message "This site is working properly".3. In /usr/local/conf/webuzo/conf/webuzo/httpd.conf  uncommented
Listen "some IP":80 and replaced IP with "My Server IP".4. But when I open Apache in Webuzo, this line is still commented and IP is not saved.5. netstat -ntlp                    -- has this linetcp        0      0 0.0.0.0:80              0.0.0.0:*              LISTEN      1034/httpd
I am new to VPS and Webuzo (and in general to CentOS).I am also not sure if this is the right forum to ask such a question. If it is, any help will be gratefully appreciated. Thanks.
]]>
Fri, 18 Sep 2020 21:28:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17041&tpg=1#p50749
<![CDATA[Softaculous website internal linking code]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17040&tpg=1#p50748
With the makeover I'm doing on the site, I'm changing some of the content and also refreshing/adding many internal links.

My question is: when I put a new link in, do I always start the link with staging.

For example; staging.mywebsite.com.au/how-to-tie-knots

e.i. (link from one site page to another internal page)

What my point is; when I transfer the site from staging to live, what happens to the 'staging.' part of the link, does that drop off?

Or, when I put a new link in while the site is still on the staging platform should I not bother with the 'staging.' part of the link?

Or, leave the 'staging.' part in and after transferring the site to live, go back in and remove the 'staging.' part of the link.
Thanks in advance
]]>
Fri, 18 Sep 2020 20:32:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17040&tpg=1#p50748
<![CDATA[Pagelayer 1.2.8 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17039&tpg=1#p50747
The Pagelayer team has released version 1.2.8.
This version has many minor improvements for the Pagelayer Editor.
The following is a list of changes :

1) [Task] Adding support for block formats in Pagelayer. This is complete but due to compatibility, we are still storing in shortcodes which will change over the next few versions.
2) [Improvement] The CSS rendering method has been further improved and will reduce your page size.
3) [Bug-Fix] While applying the page/post revisions, the revision content was not rendering properly. This is fixed.
4) [Bug-Fix] In the Image Hotspot widget "Tooltip Display" was not working properly. This is fixed.
5) [Bug-Fix] If the animation heading widget contains the tag then it was not rendering properly. This is fixed.

We will be launching many more changes in the upcoming version.
We would also like to thank the WordPress community as we have reached 240000+ active Pagelayer users.

Regards,
The Pagelayer Team
]]>
Fri, 18 Sep 2020 16:17:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17039&tpg=1#p50747
<![CDATA[bbPress Question]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16664&tpg=1#p50746 ]]> Fri, 18 Sep 2020 12:59:28 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16664&tpg=1#p50746 <![CDATA[Suspend cron without delete it]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17038&tpg=1#p50745 Instead to be forced to delete and loose CronJob, can you add a way to keep the Cronjob but dis active? Maybe a status near the cron can show in green if is active and in yellow if is paused and a paused option should be added.
]]>
Fri, 18 Sep 2020 09:50:47 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17038&tpg=1#p50745