Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[MySQL Install Asking For Checkbox]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17393&tpg=1#p51837 The following errors were found :
           
  • Please tick the checkbox to install MySQL
But there is no checkbox.  :neu:
]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:44:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17393&tpg=1#p51837
<![CDATA[Wordpress Theme Auto Upgrades suddenly failing]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16710&tpg=1#p51836 ]]> Fri, 15 Jan 2021 10:46:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16710&tpg=1#p51836 <![CDATA[Add Domain Error]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17003&tpg=1#p51835 ]]> Fri, 15 Jan 2021 09:56:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17003&tpg=1#p51835 <![CDATA[php executable cli in Joomla]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17392&tpg=1#p51834
How to set path of php executable cli in joomla for AMPPS?

Im using Windows 10 OS.

Please advise]]>
Fri, 15 Jan 2021 05:04:38 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17392&tpg=1#p51834
<![CDATA[server information is not shown in WHMC]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51831 in this line:
<script data-cfasync="false" type="text/javascript">



we need to delete the : data-cfasync="false"
and the final must be like this:
<script type="text/javascript">

and everything is woeking fine now
]]>
Wed, 13 Jan 2021 17:56:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51831
<![CDATA[server information is not shown in WHMC]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51830
Quote
Is it the reseller module ?



yes , it is reseller module, and everything works fine, but only the VPS information won't display in admin and also client area,

I found out it is because the iframe, and iframe won't load!

Iframe is working fine in my site but in client area doesn't work...

here is the code :

Code


script data-cfasync="false" type="text/javascript">
       
function iResize(){
    try{
        document.getElementById("virtualizor_manager").style.height =
        document.getElementById("virtualizor_manager").contentWindow.document.body.offsetHeight + "px";
    }catch(e){ };
}

setInterval("iResize()", 1000);

$(document).ready(function(){
   
    var divID = "tab1";
    if (!document.getElementById(divID)) {
        divID = "domain";
    }
   
    var myDiv = document.createElement("div");
    myDiv.id = "virtualizor_load_div";
    myDiv.innerHTML = '<center style="padding:10px; background-color: #FAFBD9;">Loading Panel options ...</center><br /><br /><br />';
    document.getElementById(divID).appendChild(myDiv);
   
    var iframe = document.createElement("iframe");
    iframe.id = "virtualizor_manager";
    iframe.width = "100%";
    iframe.style.display = "none";
    iframe.style.border = "none";
    iframe.scrolling = "no";
    iframe.src = "clientarea.php?action=productdetails&id=117&give=index.html#act=vpsmanage";  THIS IS THE URL THAT MUST LOAD IN CLIENTAREA , WHEN I USE THIS URL WITH MY DOMAIN , EVERYTHING WORKS, AND THERE IS NO PROBLEM
    document.getElementById(divID).appendChild(iframe);
   
    $("#virtualizor_manager").load(function(){
        $("#virtualizor_load_div").hide();
        $(this).show();
        iResize();
    });
   
    $(".moduleoutput").each(function(){
        this.style.display = "none";
    });
   
});

</script>




this code is in Product service in whmcs source:

www.mywhmcs.com/clientarea.php?action=productdetails&id=117

what can I do to show the iframe in my whmcs?



]]>
Wed, 13 Jan 2021 16:13:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51830
<![CDATA[server information is not shown in WHMC]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51829

Is it the reseller module ?

Have you added vpsid custom field for the product on WHMCS ?
https://www.virtualizor.com/docs/billing/whmcs-module-for-resellers/#custom-fields]]>
Wed, 13 Jan 2021 15:11:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51829
<![CDATA[error install Apache]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17389&tpg=1#p51828 I got error message when installing Apache 2.4

The following errors were found :

There were some errors in installing package.

How to resolve this

Thanks you]]>
Wed, 13 Jan 2021 14:15:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17389&tpg=1#p51828
<![CDATA[SitePad 1.5.2 Launched in Stable branch]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17388&tpg=1#p51827
We have launched SitePad 1.5.2 in the Stable branch.

1) [Added] Added alignment option to the sub-menu in the primary menu widget.
2) [Bug-Fix] The element pagelayer-id has been further improved to fix ModSecurity issues.
3) [Bug-Fix] In the primary menu widget the sub-menu alignment was not working properly. This is fixed.
4) [Bug-Fix] In some cases the undo-redo actions were not working properly. This is fixed.
5) [Bug-Fix] A PHP error occurred when the content in the modal widget was empty. This is fixed.

Regards,
The SitePad Team]]>
Wed, 13 Jan 2021 12:47:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17388&tpg=1#p51827
<![CDATA[server information is not shown in WHMC]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51826
I have installed Virtualizor Cloud V2 on WHMCS
It running great to create a VPS, But the is a problem.
In Client area and also admin panel, under Server Information, is only server IP , Dns and hostname!
and there is no other Settings that must be there, Actually the client can't manage the server ...
And also I can't do it in whmcs panel because  the same problem is in Admin panel too,
I need your suggestions.
thank you.


]]>
Wed, 13 Jan 2021 11:25:20 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17387&tpg=1#p51826