Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : 404 error when published a new post.



Threaded Mode | Print  

 404 error when published a new post., New posts get a 404 error after publishing. (3 Replies, Read 15759 times)
yuvi___singh____
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Execpt for the default blog posts,when I add a new blog post and publish it ,it shows a 404 error

Each and every post gets a 404 error and broken links.
IP: --   

404 error when published a new post.
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 455
Status:
Hi,

Please provide us with the domain name so we can debug the issue for you?

Awaiting Reply.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

404 error when published a new post.
yuvi___singh____
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Yes bro ,my domain name is crazeofsuccess.com
Please solve the issue ASAP.
IP: --   

404 error when published a new post.
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 455
Status:
Hi,

The issue has been resolved. It seems you were using invalid characters for the URL which is why you were receiving 404 error.

Do let us know if you need any other information.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 15, 2019, 11:56 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.833