Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Media usage size]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13311&tpg=2#p47539 I have the same question, please guide me.
   
    ]]>
Mon, 14 Oct 2019 10:23:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13311&tpg=2#p47539
<![CDATA[Editor screen turns white,when i place html code of ads from adsterra.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15712&tpg=1#p47538
Can you please open a support ticket with us at: https://softaculous.deskuss.com/

Do let us know.]]>
Mon, 14 Oct 2019 09:45:02 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15712&tpg=1#p47538
<![CDATA[Invalid Custom Server Host]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15718&tpg=1#p47537
Can you please open a support ticket with us at: https://softaculous.deskuss.com/

Do let us know.]]>
Mon, 14 Oct 2019 09:44:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15718&tpg=1#p47537
<![CDATA[Shopping cart in Sitepad]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14466&tpg=1#p47536
Currently, SitePad does not have an e-commerce option, you will need to install a script and assign that script URL in Custom URL in SitePad for your e-commerce website to work.

Do let us know if you need any other information.]]>
Mon, 14 Oct 2019 09:43:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14466&tpg=1#p47536
<![CDATA[Serious Errors With Website]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15469&tpg=1#p47535
Please open a support ticket with us at our Support System link given below: https://softaculous.deskuss.com/

Awaiting Response.]]>
Mon, 14 Oct 2019 09:42:32 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15469&tpg=1#p47535
<![CDATA[Missing Icons in My Editing Page]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15773&tpg=1#p47534
You would need to click on the given widget for the trash icon to appear.

Do let us know if you still face any issues.]]>
Mon, 14 Oct 2019 09:41:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15773&tpg=1#p47534
<![CDATA[kvm quests network problem in Virtualizor]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15768&tpg=1#p47533
Quote From : radwebhosting October 11, 2019, 11:38 pm
Sounds like possible bridge issue...you should be looking at the network interface first.
Ensure that your /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-* are accurate.


Hello
Thans for yout reply

This is my intarfaces config:

ifcfg-eno1:
Code

### Hetzner Online GmbH installimage

DEVICE=eno1
ONBOOT=yes
BOOTPROTO=none

IPADDR=x.x.x.x
NETMASK=x.x.x.x
GATEWAY=x.x.x.x
SCOPE="peer x.x.x.x"

IPV6INIT=yes
IPV6_AUTOCONF=yes


ifcfg-viifbr0:
Code

DEVICE=viifbr0
ONBOOT=yes
TYPE="Bridge"
BOOTPROTO=static

IPADDR=x.x.x.x
NETMASK=x.x.x.x
SCOPE="peer x.x.x.x"

IPV6INIT=no
STP=off
DELAY=0
]]>
Mon, 14 Oct 2019 08:05:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15768&tpg=1#p47533
<![CDATA[Recipes]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15776&tpg=1#p47532
Code
apt-update -y

in your recipe and you are done.
]]>
Mon, 14 Oct 2019 07:12:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15776&tpg=1#p47532
<![CDATA[Additional IP to the Hetzner dedicated server]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15770&tpg=1#p47531
This was the reply given from northnetworking which did work for me.
Quote
The gateway will be the one that is listed as gateway in the email
The first and the last IP in the subnet is not usable.

if your range is 99.99.99.1 - 99.99.99.10

in the First IP you enter 99.99.99.2 and in the Last IP 99.99.99.9

Netmask is 255.255.255.0

And tick the NAT box.


NOTE :If after adding the pool creating the VPS gives an error that natbr is not working, just restart the server]]>
Mon, 14 Oct 2019 06:51:47 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15770&tpg=1#p47531
<![CDATA[MacOS Catalina AMPPS Not Open!]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15772&tpg=1#p47530
]]>
Mon, 14 Oct 2019 06:43:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15772&tpg=1#p47530