Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Licence question]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15607&tpg=1#p47069 Right now, I have 1 dedicated box, running virtualizor. Some, not all, of the VPS's are going to be installed with webuzo.

Do i get the VPS or Dedicated licence?

Thanks in advance
]]>
Sun, 25 Aug 2019 12:30:44 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15607&tpg=1#p47069
<![CDATA[Media Usage Size]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14351&tpg=2#p47068
I am running short of space.
I would be really helpful if you can increase my media space from 200 to 500 mb.

My domain name is  ashishnegi.in
]]>
Sat, 24 Aug 2019 21:45:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14351&tpg=2#p47068
<![CDATA[How To? Use AWS Ec2 Without Route 53 on Webuzo]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15606&tpg=1#p47067 Please someone tell me how to pointing domain name with AWS Ec2 without route 53, that cost me more for just pointing my own domain, i mean, its so easy and full automatic when i use Digitalocean because webuzo doing it for me, i like to use Webuzo because that easy to use for beginner like me, but when i use AWS, its so hard, i open port 53 for DNS but its not change anything, my domain still can't be reached LOL. (BTW same for Azure)
Sorry for my bad English, i just learn it and don't want to use G.Translate  :xd: i hope u all guys can understand what i'm saying  :)
]]>
Sat, 24 Aug 2019 17:28:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15606&tpg=1#p47067
<![CDATA[Assign Custom fields to Specific Scripts WHMCS Auto Install]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15605&tpg=1#p47066
I plan to have multiple scripts for wordpress installs with specific plugins. Each script will need a custom field just for that script. Is that possible?

Example:
Script 1: Wordpress with Woocommerce will require a field for business name.
Script 2: Wordpress with Invoicing will have its own custom field for owner name.

So, I assume I need to make adjustments in install.xml first? Is it possible to create a new variable within install.xml, or will adjustments need to be made in install.php as well?

Thank you
]]>
Sat, 24 Aug 2019 15:47:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15605&tpg=1#p47066
<![CDATA[How to change my blog post URl.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15604&tpg=1#p47065 Sat, 24 Aug 2019 13:36:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15604&tpg=1#p47065 <![CDATA[404 error when published a new post.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15589&tpg=1#p47062
The issue has been resolved. It seems you were using invalid characters for the URL which is why you were receiving 404 error.

Do let us know if you need any other information.]]>
Fri, 23 Aug 2019 09:38:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15589&tpg=1#p47062
<![CDATA[wordpress clone error]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6423&tpg=1#p47061
I checked your ticket and it seems there are some tables missing in your existing installation which you are trying to clone.

Our support team has asked for few details please provide the details so that we can debug further and find the exact cause of the issue.]]>
Fri, 23 Aug 2019 07:05:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6423&tpg=1#p47061
<![CDATA[Could not access your domain]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8842&tpg=2#p47060 That was the first thing I checked and no, it was not the .htaccess thing.
It was a temp folder that was probably created by auto SSL script (Let's Encrypt)
I just don't remember its name :-)]]>
Fri, 23 Aug 2019 06:32:28 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8842&tpg=2#p47060
<![CDATA[How to Increase Max_Input_Vars?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15539&tpg=1#p47059
Hard reboot isn't required for applying changes in PHP configuration file. Glad to know that your issue has been resolved.

Let us know if you face any issues further.]]>
Fri, 23 Aug 2019 06:17:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15539&tpg=1#p47059
<![CDATA[Could not access your domain]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8842&tpg=2#p47058
Glad to know that your issue got resolved. It might be possible that your domain path had .htaccess having some redirect rules. Once you cleaned your domain path, the file might have got deleted thus resolving your issue.

Let us know if you face any issues further.]]>
Fri, 23 Aug 2019 06:16:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8842&tpg=2#p47058