Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Errors during install Ubuntu 16.04



Threaded Mode | Print  

 Errors during install Ubuntu 16.04 (2 Replies, Read 8017 times)
zerox42
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
I've had some issues running AMPPS on Ubuntu, so I ran "install.sh" from the installed directory.
These errors are exactly the same as when I installed it the first time.

Code

Applying Permissions...
sed: can't read /usr/local/ampps/Pure-FTPd/etc/pure-ftpd.conf: No such file or directory
Configuring PHP...
Configuring Softaculous...
Copying library files...
cp: target '/usr/lib64/' is not a directory
Setting Permission to Cgi-Bin
Creating Symmlink...
Installing as a service...
insserv: warning: script 'K01httpd' missing LSB tags and overrides
insserv: warning: script 'httpd' missing LSB tags and overrides
insserv: warning: script 'K01httpd' missing LSB tags and overrides
insserv: warning: script 'httpd' missing LSB tags and overrides
Configuring mongodb.so...
Done

If you are facing any issues, you can open a ticket.
http://www.ampps.com/support

You can refer our wiki:
http://www.ampps.com/wiki

You can register on our forums and get more help:
http://www.softaculous.com/board

Follow us on Facebook:
http://www.facebook.com/softaculousampps

Follow us on Twitter:
http://www.twitter.com/AMPPS_Stack


Any ideas?
IP: --   

Errors during install Ubuntu 16.04
Rishi_P
Group: AMPPS Team
Post Group: Elite Member
Posts: 317
Status:
Hi,

It is telling that AMPPS is unable install Apache as a service but you can ignore that message because you can start Apache from AMPPS panel as daemon process.

If you want Apache to be install as a service then try installing from AMPPS Panel. (AMPPS Panel --> Options --> Settings --> select "start Apache and MySQL as a service")
IP: --   

Errors during install Ubuntu 16.04
mraskin
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi,
I know this post is pretty old but I have the exact same problem as I installed ammps on Mint.The log in my xterm is really very similar.

In the ampps console I only see MySql as Running.
Both Apache and PHP 5.6 are Stopped.
In the settings, Apache and mYSql are ticked to start as services.
And in the Softaculous console I only see 3 elements : Apache, PHP 5.6 and MySql. Compared to what is on the installation documentation page, I do not get a match.
I'm going to reboot, just in case but I do not think this ill change anything as I've already rebooted once.
Please advise and thanks in advance for your help ! 
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 15, 2018, 2:11 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.789