Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Blank page under vestacp



Threaded Mode | Print  

 Blank page under vestacp (3 Replies, Read 1565 times)
citrix34
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi Team,
Since the last VestaCP update (0.9.8.23), my Softaculous stopped to work, giving a wonderful white page. when i check the nginx log, i discovered many errors like :


2018/10/22 22:50:01 [error] 6616#0: *66 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: _SESSION in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 27
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: _SESSION in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 32
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: _SESSION in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 35
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: _SESSION in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 60
PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant VESTA_CMD - assumed 'VESTA_CMD' in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 65
PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant VESTA_CMD - assumed 'VESTA_CMD' in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 76
PHP message: PHP Warning:  array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /usr/local/vesta/web/softaculous/index.php on line 85" while reading response header from upstream, client: 127.0.0.1, server: _, request: "POST /softaculous/index.php?act=cp_api&api=serialize HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/vesta-php.sock:", host: "127.0.0.1:7070"

2018/10/22 22:50:01 [error] 6616#0: *69 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  Unknown: The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' in Unknown on line 0
PHP message: PHP Warning:  Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/usr/local/vesta/data/sessions) in Unknown on line 0" while reading upstream, client: 127.0.0.1, server: _, request: "GET /login/ HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/vesta-php.sock:", host: "127.0.0.1:7070"

any idea ?

Thanks
JP
IP: --   

Blank page under vestacp
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4073
Status:
Hi,

In the recent update it seems VestaCP deleted the Softaculous binary file causing a blank page.

Please install "gcc" if it is not installed on your server and then execute the following repair command to resolve the issue :
Code
/usr/local/vesta/php/bin/php /usr/local/vesta/softaculous/cli.php --repair


If you still face the issue please open a support ticket with us :
https://www.softaculous.com/support/

Edited by Brijesh : October 23, 2018, 6:26 am

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Blank page under vestacp
citrix34
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
:P your product works again !
Thanks for your help!
IP: --   

Blank page under vestacp
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4073
Status:
Hi,

Glad to know your issue was resolved.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 18, 2018, 1:16 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.188