Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : Any built in method for building a two language website



Threaded Mode | Print  

 Any built in method for building a two language website, Should be self explanatory (4 Replies, Read 781 times)
satutech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 23
Status:
Is there a way for me to create a two language website on Sitepad? The kind where you can switch from an english language version of the website to a different language version with the click of a button? Because a client is asking for that functionality and I was considering using Sitepad for it, but I'm still not sure how that would work.
IP: --   

Any built in method for building a two language website
satutech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 23
Status:
Okay so I think I found a way to do this, I can either setup a button in the primary menu that redirects people to the english/alternate language version of the index/home page when pressed, and create a small button in every single page that specifically redirects people to an alternate language version of that specific page (complete with an alternate header, actually how do I tell the website to use two different headers? One for each language we're gong to use, so that if I press the button for the ENglish language the website will show an english language header, and if I press the button for the alternate language the website will show said alternate language's header, can I set two different headers to use or something? Or make a variable primary menu???))

But yeah is there a way to do that with the header? Since there will still be problems with people being unable to navigate the website if the header is written in a language they can't understand.
IP: --   

Any built in method for building a two language website
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 314
Status:
Hi,

You can check the given documentation on Sites in Multiple Languages:
https://sitepad.com/wiki/Sites_in_multiple_languages


Do let us know if you need any other information.



Edited by aakash_softac : July 25, 2018, 12:11 pm

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Any built in method for building a two language website
satutech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 23
Status:
Is there a way to style a button to appear as the flags of the respective languages? Or a drop down menu that allows you to choose between the two?
IP: --   

Any built in method for building a two language website
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 314
Status:
Hi,

Currently, there is no way to add a flag to a button only Icons can be added.

Do let us know if you need any other information.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 12, 2018, 6:25 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.851