Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Problem updating installation data in a Softaculous DokuWiki installation]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17531&tpg=1#p52282
Quote From : punit Today at 6:15 am
You can use following method of Softaculous to Edit password :

Well, that's what i was talking about. This method does not seem to work for me anymore. I get the "The Admin username is incorrect and does not exist!" message.

Quote From : punit Today at 6:15 am
OR
You can also update password from DokuWiki dashboard :
[[URL]]/doku.php?id=start&do=profile

Well, that's where i managed to change my password from. The problem is that the first method should work too if for some reason the password has been forgotten or something.
]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:35:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17531&tpg=1#p52282
<![CDATA[Virtualizor Hetzner Subnet and Storage COnfiguration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52281
1. remove or comment out PREFIX line
2. add gateway = <your gateway IP>
3. add netmask = <your netmask>

you will find your netmask and gateway ip in hetzner robot. Look for the MAIN IP, not the subnets... they don´t play any role here.
  ]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:32:53 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52281
<![CDATA[The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52280 Tue, 09 Mar 2021 10:32:44 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52280 <![CDATA[The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52279
You will need to create IP pool as per the guide for additional IPs bought and you can generate mac for those IPs from OVH panel.]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:24:51 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52279
<![CDATA[The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52278 Tue, 09 Mar 2021 10:22:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52278 <![CDATA[The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52277
Did you tried using this guide to add IPs from OVH :

https://www.virtualizor.com/docs/admin/setup-ovh/]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:19:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17538&tpg=1#p52277
<![CDATA[Virtualizor Hetzner Subnet and Storage COnfiguration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52276
Quote From : wolke Today at 10:00 am
Please go to server configuration and check if the network interface is set. It defaults to eth0, but your hetzner server interface is surely named beginning with enp...

I´am not sure if this can cause that, but if virtualizor don´t know about your network interface, it can´t create NAT bridge also. So there is a fair chance that this work.


Sir I have added enp0s31f6 in slave settings and now service virtnetwork start shows No Gateway Found.

I added screenshot of /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-.
enp0s31f6

Please tell me which gateway should I add ? Main IP Gateway or Subnet Gateway or Another ? and what I need to configure here]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:14:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52276
<![CDATA[Virtualizor Hetzner Subnet and Storage COnfiguration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52275
But in Virtualizor, it shows that virtnetwork is not start.

I ran service vertnetwork restart
and get the following output ( mentioned in screenshot )]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:02:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52275
<![CDATA[Virtualizor Hetzner Subnet and Storage COnfiguration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52274
I´am not sure if this can cause that, but if virtualizor don´t know about your network interface, it can´t create NAT bridge also. So there is a fair chance that this work.]]>
Tue, 09 Mar 2021 10:00:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52274
<![CDATA[Virtualizor Hetzner Subnet and Storage COnfiguration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52273
Quote From : wolke Today at 9:06 am
forgot: do NOT create any bridges, network interfaces and so on manually, virtualizor will create this automatically for you when you install ip pool. There is no work for you involved.

You will need to see if CenOS 7.9 can be installed at all. We currently had new servers that go instantly into kernel panic so we had to use 8.3 and converted this to Almalinux afterwards.


See the is no NAT option]]>
Tue, 09 Mar 2021 09:45:46 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17542&tpg=1#p52273