Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Blank page while accessing localhost/ampps and localhost/ampps-admin (under OS X Mavericks)



Normal Mode | Print  

 Blank page while accessing localhost/ampps and localhost/ampps-admin (under OS X Mavericks), Blank page while accessing localhost/ampps and localhost/ampps-admin (under OS X Mavericks) (7 Replies, Read 29836 times)
sajid
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi,
I've installed AMPPS on OS X Mavericks. As per other threads in this forum, I was able to overcome the issues (including installing the ioncube loaders). Finally everything is starting fine but the /ampps and ampps-admin page is coming out as blank. There's no errors shown in the Apache log files as well.

Can somebody help? Thanks in advance.

IP: --   


Threads
 sajid   Blank page while accessing localhost/ampps and localhost/ampps-admin (under OS X Mavericks), Blank page while accessing localhost/ampps and localhost/ampps-admin (under OS X Mavericks) (7 Replies, Read 29836 times)
    |--  Paul75   I have the...   on November 4, 2013, 9:36 pm
    |--  ketan   Hi, Please refer...   on November 6, 2013, 6:53 am
    |--  cpardon   I'm running into...   on January 22, 2014, 11:40 pm
    |--  tidus   I'm running into...   on January 23, 2014, 11:49 am
    |--  cpardon   Thanks. I can...   on January 23, 2014, 11:31 pm
    |--  tidus   Hi, Once that...   on January 24, 2014, 7:43 am
    |--  anynaija   If you run...   on July 6, 2019, 9:04 am

« Previous    Next »

Normal Mode | Print  



Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 4, 2020, 2:26 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.270