Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Struggling to set up domain on ampps]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14402&tpg=1#p43095
I have set up a domain on ampps on my local machine ( Mac ) to do some dev work.

The host has been added to the hosts file and has a vhost record.

When I am going to the url, it loads the index.php file from the parent directory.

Any idea what I am doing wrong? I have another domain set up and that works properly.

Thanks for any help.]]>
Wed, 15 Aug 2018 11:15:22 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14402&tpg=1#p43095
<![CDATA[Cannot delete "view photo" text]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43094 :P

Important: If you wish to delete a photo on a theme. First check to see if there is a text paragraph associated with it (in the photo).  Cursor over the photo to check. If there is text, delete that text before you delete the photo. That should avoid this whole problem in the first place.

If you do have this problem of phantom text appearing in a preview when you cursor over a row/column, but the row/column appears to be empty when you are in editor....

Go into editor and grab a photo widget.
Then carefully move the photo widget over the area until you see a tiny row or column flash.
Carefully place the photo into that tiny row/column space (it sometimes takes a few goes).
Don't place an image in the photo widget, just enlarge it a bit.
You will suddenly see a paragraph in the photo area, with the phantom text in it.
Click on the paragraph and delete it.
Repeat this for an others.

That was the fix I used. I'm only a beginner. You might know better solutions.

Thanks again.

]]>
Wed, 15 Aug 2018 08:46:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43094
<![CDATA[Cannot delete "view photo" text]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43093
I then did an update and a preview.  The preview STILL shows the orange text, even though there is no widget to be found in the row???

I have attached another screenshot. The phantom 'view photo' text is circled in green.  It also will appear where the green cross is located if I put the cursor over that area.

Thank you again.
]]>
Wed, 15 Aug 2018 08:20:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43093
<![CDATA[Accountlab Plus unavailable in Softaculous]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13694&tpg=1#p43092 bouncing balls and red ball - good game
]]>
Wed, 15 Aug 2018 08:17:30 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13694&tpg=1#p43092
<![CDATA[Cannot delete "view photo" text]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43091 I have modified the "Racing" sitepad template and removed the photos of motorcycles towards the bottom of the home page. Then I put a "call to Action" widget in the remaining column/row space.

Now when I move the cursor over the area, some orange text with 'View Photo" appears in multiple places around the background.  It seems to still be somewhere in the column or row...

Where/how do I delete this text??

I have attached a screen capture example of the orange text.

Alternatively is it possible to just delete that row/column all together?

Thank you.
]]>
Wed, 15 Aug 2018 07:58:01 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14401&tpg=1#p43091
<![CDATA[Changing text line spacing using 'rich text' or 'paragraph' widgets?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14386&tpg=1#p43090 Wed, 15 Aug 2018 05:27:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14386&tpg=1#p43090 <![CDATA[listing sitepad themes on my website]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14397&tpg=1#p43087
When you unzip and access index page it will automatically fetch the updated theme names and files.

Do let us know if you need any other information.]]>
Tue, 14 Aug 2018 11:25:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14397&tpg=1#p43087
<![CDATA[Non Auto Installer WordPress Site]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14400&tpg=1#p43086 Tue, 14 Aug 2018 07:15:13 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14400&tpg=1#p43086 <![CDATA[Custom Package (WP) With Custom Install Script]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14399&tpg=1#p43085 for eg
i need to change a permission for a folder inside wp-contentand also need to softaculous core install process.
]]>
Tue, 14 Aug 2018 03:00:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14399&tpg=1#p43085
<![CDATA[Get 500 error when running script requirements]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14395&tpg=1#p43084 Mon, 13 Aug 2018 21:07:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14395&tpg=1#p43084