Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)



Threaded Mode | Print  

 noVNC - Failed to connect to server (code: 1006) (7 Replies, Read 13861 times)
thachpn
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Hi guys,
Today noVNC has been broke with no reason. It worked well before, even in Slave servers.

Here are my noVNC settings:

Code
i.imgur.com/IwryQzQ.jpg


Can anyone help me to debug this error?

Thanks,
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
asim_shaikh
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 381
Status:
Hi,

Can you please execute this command on your virtualizor server and check if this resolves your issue ?

Code
kill $(pgrep -f "/usr/local/virtualizor/enduser/themes/default/novnc/utils/websockify")




-----------------------
Regards,
Virtualizor Team
http://www.virtualizor.com
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
thachpn
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : asim_shaikh March 8, 2017, 5:33 am
Hi,

Can you please execute this command on your virtualizor server and check if this resolves your issue ?

Code
kill $(pgrep -f "/usr/local/virtualizor/enduser/themes/default/novnc/utils/websockify")




After used this command my problem solved.

Thanks,
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
onetvn
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:

I used the above command but still 1006 error the whole server
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
GeorgeA
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi,

This command also worked for me. Thanks a lot.

-----------------------
Regards,

Support Operator Team
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
asim_shaikh
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 381
Status:
Quote
I used the above command but still 1006 error the whole server
   
   


Are you accessing the Virtualizor panel using the Domain name or IP ?
The VPS is created on slave or the Master ?
Is "use server hostname" setting checked in Configuration >> Slave Settings >> NoVNC Settings ?


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team
http://www.virtualizor.com
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
onetvn
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Quote From : asim_shaikh March 14, 2017, 7:01 am
Quote
I used the above command but still 1006 error the whole server
   
   


Are you accessing the Virtualizor panel using the Domain name or IP ?
The VPS is created on slave or the Master ?
Is "use server hostname" setting checked in Configuration >> Slave Settings >> NoVNC Settings ?

thank

done error
IP: --   

noVNC - Failed to connect to server (code: 1006)
asim_shaikh
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 381
Status:
Quote
thank

done error
       


Can you please open a support ticket here https://softaculous.com/support/ so that we can check and fix the issue.


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team
http://www.virtualizor.com
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 19, 2019, 12:09 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.243