Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : noVNC suddenly stopped working



Threaded Mode | Print  

 noVNC suddenly stopped working (3 Replies, Read 1592 times)
qlwik
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 13
Status:
Hi,noVNC suddenly stopped working on all VPSes, it was all fine some time ago, I didn't changed anything, I was just getting emails about Virtualizor updates.


-----------------------
Webhosting1st
IP: --   

noVNC suddenly stopped working
qlwik
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 13
Status:
Ok I found out that it is working if I use it as an user in panel on 4083 port,but it can't connect when I try to use it in admin 4085 port.


-----------------------
Webhosting1st
IP: --   

noVNC suddenly stopped working
qlwik
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 13
Status:
Please move this topic to Virtualizor forum


-----------------------
Webhosting1st
IP: --   

noVNC suddenly stopped working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 385
Status:
Hi,

Sir on which Virtualization you are facing this issue ?
This issue might be due to SSL certificate.
Have you tried on 4084 port ?
Also check if the firewall is restricting the ports ?

You can open the ticket if all the above mentioned steps are ok. Our team will check the issue and fix it asap.



-----------------------
Virtualizor - VPS Control Panel
Follow us on Facebook
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 24, 2021, 9:52 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.713