Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Domain not pointing to correct folder



Threaded Mode | Print  

 Domain not pointing to correct folder (1 Replies, Read 1649 times)
iamsoundhar
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi,

I have created a domain using softaculous panel.

eg: soundhar.abc

if i create this domain, the domain folder is created in www but when i load the domian
its showing the content from localhost. it listing all the apps under www. its not pointing to the folder soundhar.abc

<VirtualHost 127.0.0.1:80>
<Directory "/Applications/Ampps/www/soundhar.abc">
Options FollowSymLinks Indexes
AllowOverride All
Order deny,allow
allow from All
</Directory>
ServerName soundhar.abc
ServerAlias soundhar.abc
ScriptAlias /cgi-bin/ "/Applications/Ampps/www/soundhar.abc/cgi-bin/"
DocumentRoot "/Applications/Ampps/www/soundhar.abc"
ErrorLog "/Applications/Ampps/apache/logs/soundhar.abc.err"
CustomLog "/Applications/Ampps/apache/logs/soundhar.abc.log" combined
</VirtualHost>

But all the domains are pointed to localhost only.

i have attached 2 screenshots. please check it. 1st will show all the folders in www if i load soundhar.abc
IP: --   

Domain not pointing to correct folder
lesstenperfect
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I have the same issue on mac
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 26, 2020, 3:14 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:2.825