Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : ampps-admin - A 50X error occurred



Threaded Mode | Print  

 ampps-admin - A 50X error occurred (1 Replies, Read 14145 times)
Nove
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
---

Sorry, I already posted this question in another section of the board but it might fit better in here?
---

Hello,

I had an old AMPPs installed on my Windows 11- System which was working fine until I updated it today.

I updated the License so that I could switch PHP-Versions and updated Apache to Version 2.4.54 as well.



When I try to open the AMPPS-Admin, all I get is "A 50X error occured".

In the Apache-Error-Log I see the following lines:



[Thu Jun 01 18:16:58.391693 2023] [cgi:error] [pid 12344:tid 1372]
[client 127.0.0.1:63088] malformed header from script 'index.php': Bad
header: <br />

[Thu Jun 01 18:16:58.611377 2023] [cgi:error] [pid 12344:tid 1372]
[client 127.0.0.1:63088] AH01215: PHP Warning:  Xdebug MUST be loaded as
a Zend extension in Unknown on line 0:
D:/Programme/Ampps/ampps/softaculous/index.php

[Thu Jun 01 18:16:58.611377 2023] [cgi:error] [pid 12344:tid 1372]
[client 127.0.0.1:63088] AH01215: PHP Warning:  Module 'xdebug' already
loaded in Unknown on line 0:
D:/Programme/Ampps/ampps/softaculous/index.php



Editing the xdebug-Line in the php.ini doesn`t solve my problem.



What can I do?



IP: --   

ampps-admin - A 50X error occurred
adeshmrane
Group: AMPPS Team
Post Group: Newbie
Posts: 8
Status:
Please check the first line of the file D:/Programme/Ampps/ampps/softaculous/index.php

it should be like

#!"D:/Programme/Ampps/soft_php/php-cgi.exe"
If you have the same line as above then check soft_php folder(symlink) is present or not
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 29, 2023, 6:25 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.033